Concert fotografie

Band Fotograaf – Salam Musik’s Europe Tour

Band fotograaf - Salam Musik

Deze maand komt de Maleisische band Salam Musik naar Nederland om als thuisbasis te gebruiken voor hun Europe Tour. Het is even een leuk uitstapje voor mij om tussen alle sportfotografie, ook als band fotograaf delen van hun tour vast te mogen leggen. Ook zal ik wat losse foto’s te maken voor hun portfolio.

Salam Musik

Salam Musik is een Maleisische band die een reggae / hiphop muziek maken. In Maleisië scoren ze de ene na de andere nummer één hit en hebben al veel prestigieuste prijzen in de wacht gesleept. Met hun Europe Tour hopen ze ook in Nederland meer bekendheid te krijgen. De band is ongeveer 15 man groot.

Band Fotograaf

Ik zal als band fotograaf een aantal van hun optredens fotograferen en ook proberen wat losse (groeps)portretten te fotograferen. Hierboven zie je de eerste sneak preview, maar later deze maand zullen er meer volgen.

Mocht jij ook interesse hebben om je band door mij te laten fotograferen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op deze website.

Links

Hieronder vind je enkele links naar meer informatie over de band en hun bandleden. Hier kan je ook hun muziek beluisteren en video clips zien.

Tour datums

Hieronder het hele overzicht van de optredens van de band in Europa. Zoals je kunt lezen zijn er 7 kansen om ze in Nederland te kunnen zien optreden.

1002871_10151808744148185_1583790071_n