Nieuws

Foto Daniel Giacon op website dichtbij.nl

Mijn foto van Daniel Giacon is gebruikt op de website dichtbij.nl voor de illustratie van een geweldige toernooi start. Daniel die hier op de foto nog (maar) 13 jaar is, is een zeer getalenteerd en veelbelovend floret schermer. Het is zeker dat we nog veel van hem gaan horen.

Fencingmob 2014 Amsterdam met Daniel Giacon

Fencingmob 2014 Amsterdam met Daniel Giacon

Floret Fencingmob met Daniel Giacon

In september 2014 werd wereldwijd een Fencingmob georganiseerd. Ook in Amsterdam, alwaar ik samen met mijn collega Dora Barends de foto’s heb gemaakt van het evenement. Rond 12 uur begonnen 2¬†schermers op het plein voor het “I Amsterdam” logo te schermen, gevolgd door nog 2, enz. Het publiek was erg verbaasd en al snel vormde er een grote groep mensen om het toernooi heen.

Specifiek voor deze foto’s heb ik geprobeerd om alles te fotograferen met een hele wijde (14mm) lens om zo wat extra drama uit de lucht te halen. Dora richtte zich op de foto’s met een zoom-perspectief zodat we in een zeer korte tijd heel veel resultaat haalden. Deze foto specifiek vind ik zelf ook erg mooi geworden, door de zon die extra drama toevoegt.

 

Daniel Giacon bij Fencingmob 2014 Amsterdam

Daniel Giacon bij Fencingmob 2014 Amsterdam