Publicaties

Foto Jick.nl gebruikt op Lotto NK Schermen 2013 te Rotterdam

Ik was gevraagd door de KNAS of mijn foto van het Dames Floret Team NL gebruikt mocht worden als decoratie op het Lotto NK Schermen 2013 te Rotterdam. Uiteraard was ik zeer vereerd en natuurlijk mocht dat.

Toch is het wel heel gaaf als je dan bij het NK Schermen 2013 bent en jou foto hangt daar boven in de zaal op een groot doek. Met gepaste trots even een fotootje gemaakt hoe hij daar zo hangt.

Het was een erg leuke dag, ik vind dat ik mooie foto’s heb kunnen maken van het dames floret team NL. Afsluitend heb ik persfoto’s gemaakt van de ondertekening van het contract tussen de KNAS en het topsportcentrum Rotterdam.

Ik hoop dat ik met mijn fotografie toch een steentje kan bijdragen aan de populariteit van schermen in Nederland. Ik ben er toevallig in gerold en heb nu 2 wedstrijden bij mogen wonen, maar vind het inmiddels echt een gave en onterecht ondergewaardeerde sport. Ik kan iedereen aanraden om eens een keer een demo te volgen of een wedstrijd bij te wonen. Mail me gerust als je interesse hebt, dan help ik je op weg.

Foto

Foto op Lotto NK Schermen 2013

Links naar Lotto NK Schermen 2013 te Rotterdam