Evenementen

Dansshow fotograaf bij Terpsichoré Color the Future

Dansshow fotografie - Terpsichoré

Color the future

Elk jaar geeft de dans vereniging Terpsichoré uit Breukelen een grote dansshow in de sportzaal als afsluiting van het seizoen. Dit jaar was de show getiteld “Color the Future” het bestuur heeft mij gevraagd als de dansshow fotograaf om deze show vast te leggen.

De show was echt geweldig om te fotograferen, je kon zien dat iedereen het enorm naar zijn zin had en de organisatie was erg goed geregeld. Je kunt zien dat er heel veel werk in heeft gezeten.

>> Bekijk een kleine selectie van de foto’s.

Dansshow fotograaf

Bij een groot evenement als deze willen ouders graag foto’s van hun kinderen hebben. Maar ook de dansers zelf willen graag na hard getraind te hebben een leuk aandenken overhouden aan de voorstelling. Tijdens een voorstelling zie ik dan ook gemiddeld zo’n 50 ouders tegelijk foto’s maken met iphones en compact camera’s. Toch is vaak het resultaat voor hun niet bevredigend en dan zie je ook dat dans fotografie een hele aparte tak van sport is. Redenen hiervoor zijn:

  • Het is te donker om voor een “gewone” camera mooie foto’s te maken zonder ruis.
  • De dansers bewegen erg snel.
  • Het licht in de zaal is iedere seconde anders door de spots die knipperen.
  • Foto’s vanuit de zaal genomen zijn vaak niet mooi, omdat ze vanaf boven worden genomen (neerkijkend op de dansers)
  • Vanuit een stoel kan je niet meebewegen met een danser om dat optimale plaats voor een foto te bepalen.

Ik wordt met regelmaat gevraagd als dansshow fotograaf. Over de jaren heb ik veel ervaring opgedaan om onder zeer complexe omstandigheden toch constant foto’s te maken. Ook beschik ik over de juiste lenzen en camera’s om dit goed vast te leggen. Het voordeel om voor je show een dansshow fotograaf in te huren is dat je geen zorgen meer hoeft te maken over de foto’s en gewoon kunt genieten van de show.

Dank

Dansshow fotograaf - Terpsichoré Color the Future - 23 Maart 2013

Ook via deze weg wil ik nogmaals het bestuur van Terpsichoré enorm bedanken voor hun vertrouwen in mijn werk en het gunnen van de opdracht. De hele show ziet er erg professioneel uit en ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het een enorme klus is om dit te organiseren. Mijn complimenten voor iedereen die hieraan meewerkt.

Terpsichoré Color the Future

Op Zaterdag 23 maart gaf dansschool Terpsichoré 2 voorstellingen om aan het publiek te presenteren wat de leerlingen allemaal hebben geleerd.

Links

Bezoek de officiële website van van Terpsichoré Color the Future