Evenementen

Triatlon Fotograaf Utrecht

Triatlon fotograaf Utrecht - www.jick.nlElk jaar is in Utrecht achter mijn huis de Triatlon van Utrecht, alwaar ik graag verslag doe van het evenement.

Dit jaar kon ik door persoonlijke omstandigheden helaas alleen maar even kort kijken bij de start van de 8e triatlon. Ook kon ik hierdoor maar op 1 plek fotograferen en niet de iconen van Utrecht op de foto zetten, zoals de Rabobank torens of de prins Clausbrug. Maar heb toch in 10 minuten wel een paar leuke foto’s geschoten die ik graag met jullie deel. naast triatlon fotograaf ben ik ook gewoon graag toeschouwer van zo’n evenement.

Triatlon Utrecht 2013

Ook dit jaar was alles weer tot in de puntjes goed geregeld. Het evenement startte en finishte bij de veilinghaven in Utrecht, iedereen was in goede stemming en ook waren er erg veel toeschouwers om de sporters aan te moedigen. Met zo’n 20 graden en niet teveel zon was het perfect weer om te sporten.

Triatlon fotograaf Utrecht

Ik fotografeer graag triatlons. Deze sport is toch van alle sporten toch een van de zwaardere. Hierdoor worden de uitdrukkingen op de gezichten van de sporters gedurende de dag ook steeds mooier. Een voordeel voor de fotograaf is dat je direct 3 sporten kunt fotograferen, waarbij zwemmen mij altijd erg aanspreekt door de opspringende spetters. Deze geven mooi de kracht weer die gepaard gaat met de sport. Maar ook wielrennen en hardlopen zijn prachtige sporten om vast te leggen op camera.

Mocht je geïnteresseerd zijn om uw evenement te laten fotograferen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.

Links

Hieronder vind u enkele links naar de websites van dit evenement. Mocht u interesse hebben in de triatlon sport, dan kunt u hier alles nalezen over dit evenement of u inschrijven bij een vereniging.

Triathlon fotograaf - 2013 Utrecht

Triathlon fotograaf 2013 Utrecht