Nieuws

ATB fotografie portfolio – Frits

In de zomer is Frits fanatiek triathlon sporter, maar in de winter maakt hij graag tochten op zijn ATB bike in de omgeving van Utrecht.

Op de startbanen van het verlaten vliegveld van de voormalige militaire vliegbasis in Soesterberg heb ik een aantal ATB foto’s van hem mogen maken voor mijn ATB fotografie portfolio. Ook zijn we even het bos in gegaan om wat actiefoto’s te maken.

Fotos

ATB Sport fotografie - sport portretfotografie ATB mountain bike sportfotografie ATB mountain bike sportfotografie - sport portretfotografie atb sportfotografie - sport portretfotografie ATB - mountain bike - sportfotografie

ATB fotografie

Wat bij bij ATB zo aanspreekt is de combinatie van actie, natuur en vrijheid. Aan de ene kant is ATB reiden gewoon topsport met snelheid en techniek, maar aan de andere kant is het ook heerlijk om gewoon in de vrije natuur te reiden en prachtige zonsondergangen te bewonderen op de mooiste plaatsen. In deze shoot met Frits heb ik geprobeerd deze beide elementen naar voren te brengen in de foto’s.

Links

Hieronder wat links naar ATB’s sites in de omgeving van Utrecht: