Nieuws

Floret fotografie – Dames Floret Team NL

Dames Floret team NL, Lola, Else en Milja

Het “Dames Floret Team NL” is een team van drie zeer getalenteerde senioren dames schermsters: Milja Mondt, Lola Tulen en Else Noë. Zij hebben zichzelf tot doel gesteld om de Olympische spelen te halen.

Ik mag deze dames vier tot acht jaar volgen in hun ambitie om de Olympische spelen te bereiken. Het is voor mij een hele eer dat ik van hun portretten mag maken. Ik heb altijd grote bewondering voor sporters die zichzelf zulke ambitieuze doelen durven stellen.

Foto’s

De foto’s die gepubliceerd staan op mijn website zijn de foto’s van verschillende fotoshoots, maar de komende jaren zal deze pagina aangevuld blijven worden met nieuw materiaal

Schermster Milja Mondt met floret op schouder Schermster Else Noë met degen op schouder Dames Floret Team NL, Lola, Else en Milja met degens in hand  Schermster Milja Mondt Schermster Lola Tulen met floret in haar hand Dames Floret Team NL, Milja, Lola en Else

De sport floret

De sport van floret is in Nederland nog zeer onbekend. Het Dames Floret team heeft zich naast de ambitie om de Olympische spelen te halen, ook tot doel gesteld om de sport bekender te maken in Nederland. Een van mijn doelen bij dit project is dan ook door mijn floret fotografie ook bij te dragen aan dit doel.

Als meer mensen kiezen om deze sport te beoefenen, is de kans groter dat er ook in de toekomst uit Nederland topsporters komen die ons land kunnen vertegenwoordigen op de Olympische spelen voor deze disciplines. Mocht je geïnteresseerd zijn in de sport, kijk dan ook eens op de website van de KNAS.

NovemFotoshoot Dames Floret team

Sponsoren

Om dit team te helpen de Olympische spelen te bereiken kan je sponsor van ze worden. Het is belangrijk dat Milja, Lola en Else veel internationale wedstrijden spelen om zo hun kwalificatie punten te halen. De kosten voor deze wedstrijden zijn relatief laag, maar voor jonge sporters toch veel veld. Ik zou jullie allen willen aanmoedigen ook sponsor te worden van dit team. Kijk voor meer informatie over sponsoren op hun website.

Links over Dames Floret team:

Voor meer informatie kijk ook op: