Nieuws

Hiphop Danseres Desiree van Schaik

Vorige week heb ik Desiree van Schaik mogen fotograferen, ook een zeer getalenteerd hiphop danseres. Samen hebben we erg veel lol gehad met deze shoot. Desiree is net als Robin en Ginny een erg getalenteerd danseres. Als onderdeel van de crew danste zij ook bij onder andere Holland’s Got Talent.

 

Fotos

Hiphop fotografie - Danderes Desiree van Schaik

Desiree07 Hiphop fotografie - danseres Desiree van Schaik Hiphop fotografie - Danseres Desiree van Schaik Hiphop fotografie - danseres Desiree van Schaik

Hiphop fotografie

Voor mij is hiphop fotografie een fotografie stijl die mij enorm ligt. Zowel op een podium als daarbuiten. Ik vind het het leukst om een persoon te fotograferen in een omgeving die het beste uit een persoon naar voren haalt. Bij street dance, hip hop etc. denk ik dan al snel aan graffiti muren en oude verlaten gebouwen of in dit geval leuke steegjes in Utrecht.

Over de jaren heb ik een aantal mooie plekken ontdekt in Utrecht waar je dit mooi kunt fotograferen, maar zo ook vandaag werd ik weer verrast met een nieuwe mooie locatie, doordat we noodgedwongen moesten improviseren.

Links

Voor meer informatie over hiphop en Desiree, kijk eens op onderstaande links: