Nieuws

Hiphop fotografie met Ginny Pauw

Hiphop fotografie - Ginny Pauw

Ginny Pauw is een zeer getalenteerd danseres voor wie ik al een aantal keer foto’s heb mogen maken voor haar hiphop fotografie portfolio.

Ginny is naast danseres ook dansleraar. Zij geeft daar les aan voornamelijk kinderen, maar ook senioren.Wellicht dat je haar ook kent van haar televisie optredens o.a. bij Holland’s Got Talent en Dance Dance Dance. Ginny wordt elk jaar beter en groeit erg snel. Haar laatste optredens waren in het Holland Heineken House in Rio de Janeiro tijdens de Olympische spelen!

Mocht je geïnteresseerd zijn in dansles van Ginny of haar portfolio, kijk dan eens op haar facebook of twitter. De links staan onderaan deze pagina.

Fotos

Danderes Ginny Pauw mat shawl
Sportfotografie - Hiphop danser Ginny
Ginny Pauw - Hiphop danseres staat tegen graffiti muur
Ginny Pauw - wel een zooi in deze oude bunker.

Ginny Pauw en de Utrechtse Kabouter

Ginny Pauw en de Utrechtse Kabouter

Hiphop danseres tegen graffiti muur
Hiphop danseres Ginny pauw
Hiphop danseres Ginny Pauw zit op muur

Hiphop fotografie

Ik vind het fotograferen van hiphop en dansers altijd een hele leuke uitdaging. Zowel op een podium als op locatie (vrij werk). Ik vind het het leukst om een persoon te fotograferen in een omgeving die het beste uit een persoon naar voren haalt. Bij street dance, hip hop etc. denk ik dan al snel aan graffiti muren en oude verlaten gebouwen.

Over de jaren heb ik een aantal mooie plekken ontdekt in Utrecht waar je dit mooi kunt fotograferen, maar telkens wordt ik ook weer verrast waar modellen mee komen voor gave locaties.

Links

Voor meer informatie over hiphop en Ginny, kijk eens op onderstaande links: