Nieuws

Scherm fotografie – floret schermster Else Noë

Else Noë - Floret fotografie - scherm fotografieDeze week was een van Nederland’s beste floret schermsters, Else Noë voor één dag in Nederland. Die mogelijkheid hebben we direct aangegrepen om een paar mooie foto’s te maken. Else is woonachtig in Italië, omdat ze daar beter kan trainen. Ze was op doorreis naar Polen voor het EK onder de 23 en kwam speciaal naar Nederland samen met Milja Mondt en Lola Tulen verder te reizen.

Scherm fotografie

Scherm fotografie vind ik al enige tijd erg facinerend. Daarom volg ik als prive-project het dames floret team, waar Else deel van uitmaakt. Ik heb mijzelf als doel gesteld ze te blijven volgen, tenminste totdat ze hun doel halen: Meedoen aan de Olympische spelen. Op deze pagina kan je alle foto’s zien en meer lezen over het doel. Wat ik ook een leuke bijkomstigheid vind is dat ik zo over de jaren kan zien dat mijn fotografie steeds beter wordt.

Hard werken

Zoals het met meer topsporters gaat, was het lekker ouderwets hard werken. Tot kort voor de foto shoot was het nog onduidelijk hoe laat, wie, waar en wat we gingen fotograferen. Dit kwam omdat zo’n kampioenschap heel veel geregel en geplan is. Maar al met al ben ik zeer tevreden over deze scherm fotografie fotoshoot. Deze keer heb ik Else alleen geschoten en ik zal ook snel een shoot weer met Milja en Lola inplannen. We hebben alweer leuke ideeën.

Fotos

Else Noë - Floret fotografie - scherm fotografie Else Noë - Scherm fotograaf - www.jick.nl Else Noë - Floret fotografie - schermen Else Noë - Scherm fotografie - floret fotografie Else Noë - Floret fotografie - scherm fotografie Else Noë - scherm fogografie - floret fotografie Scherm fotografie - Else Noë - Floret fotografie ElseNoe4 Else Noë - www.jick.nlDeze foto's mogen niet worden gebruikt, geknipt, gewerkt zonder schriftelijk toestemming van jick.nl

Links

Je kunt alles lezen over de schermsters op de volgende sites:

Sponsors

Het Dames Floret team is nog hard op zoek naar sponsors. De reden hiervoor is dat ze alleen maar de Olympische spelen kunnen halen als ze ervaring opdoen in Europa. Maar het financieren van de reizen en inschrijfgelden is erg kostbaar. Dit gebeurd nu nog vooral op eigen kosten. Klik op onderstaande link wanneer je interesse hebt in sponsoring van Dames Floret NL.