Nieuws

Schermen in de metaalkathedraal

Deze week waren schermsters Milja Mondt, Lola Tulen en Else Noë toevallig weer in Nederland, dus besloten we om voor ons meerjaren project  snel een foto shoot over schermen in te plannen. Als locatie kozen we deze keer de Metaalkathedraal in de Meern. Helaas bleek op de dag van de foto shoot dat Else ziek was, dus helaas kon zij niet meedoen. Maar toch was het een zeer succesvolle middag.

Schemen

Schermen is een redelijk onbekende sport in Nederland. Via via ben ik in contact gekomen met deze sport en ik moet zeggen dan ik het een steeds leukere sport vind om te zien. Daarom zijn we met Milja Mondt, Lola Tulen en Else Noë een meerjaren project begonnen om hun te volgen in hun droom naar de Olympische spelen.

Wil je ook schermen?

Mocht je door mijn foto’s geïnspireerd zijn geraakt in de sport schermen, dan kan je altijd contact opnemen via het contact formulier of via de onderstaande links. Een van de doelen van DamesFloretNL is om de sport bekender maken in Nederland, dus we helpen je graag op weg.

Locatie voor sportfotografie

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mooie locaties. Zo liep ik via internet aan tegen de metaalkathedraal in de Meern. Dit is een oude kathedraal die later gebruikt is om metaal te bewerken. Daarom is er een verdieping in gebouwd waar het mogelijk is om prachtig foto’s te schieten vlak onder het oude plafond. Over de jaren zijn de muren enorm vervallen wat echt een supergaaf effect geeft.

Links

Hieronder enkele links naar ons meerjaren project en websites over schermen.

 

MiljaMondt

Schermfotografie Milja Mondt - Copyright www.jick.nlSchermfotografie Milja Mondt - Copyright www.jick.nl Schermfotografie Milja Mondt - Copyright www.jick.nl

schermen - Lola Tulen - copyright www.jick.nl

www.jick.nl - Milja Mondt. Deze foto's mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van jick.nlScherm fotografie - Milja Mondt - Metaal kathedraal de meern